Gardintrends 2020: Få inspiration til dine gardiner

Gardiner er de senere år gået fra at være en praktisk løsning til en måde at skabe liv og fremhæve personlig stil på. Gardiner er ikke længere “bare gardiner”. Få et overblik over de nyeste trends indenfor gardiner her.

 

For fem år siden var gardiner oftest en praktisk løsning, der skærmede solen og var så usynlige så muligt. De skulle helst være hvide og så neutrale så muligt. En trend, der har ændret sig gevaldigt over de seneste år. Gardiner i dag må gerne være markante og sætte sit eget aftryk på indretningen.

I dag oplever vi en trend med mere markante og farverige gardiner, der sætter sit helt eget præg på rummet. Markante gardiner er blevet en populær måde at skabe mere liv og karakter til de forskellige rum.

Specielt tunge stofgardiner har vundet indpas i danskernes hjem. De lange, tunge gardiner i markante farver giver denne hotel stemning, som mange søger i dag. Hvilket står i skarp kontrast til den klassiske minimalistiske, danske bolig indretningsstil, der har været førende de sidste mange år. 

Hvis du søger et mere eksklusivt look, så er de tungere gardiner helt klart vejen at gå. Du kan også tilføje et ekstra særpræg, hvis du lader gardinerne falde helt ned på gulvet. Dette understreger gardinernes plads i stuen eller soveværelset og giver rummet karakter.

Få besøg af din lokale gardinbus

Vi kommer gerne forbi med vores gardinbus, hjemme hos dig. Giv os en opringning, så aftaler vi hvornår.

Plissegardiner kan stadig

Det er dog ikke alle vores kunder, der efterspørger de tunge, lange gardiner – plissegardiner er stadig en af de mest populære løsninger på markedet. Ofte vælger man plissegardiner, hvis man gerne vil have muligheden for at kunne afskærme dele af sit vindue og stadig have muligheden for at dække hele vinduet med gardinet. Hvis man fx bor i en stuelejlighed, så kan det være en god måde at sikre sit privatliv, og stadig få en vis mængde lys ind i rummet. På denne måde så bliver det ikke enten eller. 

Når man tænker på plissegardiner, så kan der være en tendens til at tænke på kedelige og små slidte gardiner. Det er dog langt fra sandheden. I dag fås plissegardiner i mange forskellige farver og mønstre, så det ikke altid bliver den klassiske hvide løsning. Et plissegardin med en markant farve kan virkelig give et rum karakter og liv.

gule plisse gardiner

Mørklægningsgardiner med stil

Mørklægningsgardiner kan være utrolig praktiske, hvis du har besvær med at sove ordentligt om natten eller har andre behov for totalt mørke. Desværre har mørklægningsgardiner fået ry for at være kedelige og decideret uelegante. 

Man tænker ofte på det helt sorte nedrulning gardin, der ikke bidrager positivt til rummets indretning. Sådan er det dog ikke mere, i dag fås mørklægningsgardiner i mange former og farver. Du kan sagtens personliggøre dine mørklægningsgardiner. 

Man kan nemt få nogle stilfulde gardiner, der på samme tid kan gøre et rum helt mørkt. Hvis man vælger mørklægningsgardiner i tungere stof, så er de rent faktisk også lyddæmpende, hvilket kan være en stor fordel, hvis man bor centralt i en større by. To fluer med et smæk.

Tunge gardiner

Farvede lamelgardiner giver liv

Lamelgardiner ses ofte som det praktiske og lidt kedelige valg, hvilket giver god mening, hvis man vælger det klassiske hvide lamelgardin. Vi ser dog en større tendens, hvor vores kunder vælger lamelgardiner i farve, hvilket kan komplimentere rummets indretning. 

Du kan give et rum, som en stue eller et værelse nyt liv med farvede lamelgardiner, især hvis du vælger en farve, der står i stor kontrast til rummet. Du kan ændre meget i et helt hvidt rum, hvis du vælger en skarp farve, som fx rød eller gul til dine gardiner. 

Står du og mangler inspiration og rådgivning til, hvordan du kan indrette dit hjem med nye gardiner, så kontakt os i dag. Vi kommer gerne ud i vores gardinbus og giver råd og vejledning, så kan du sætte dit helt eget præg på din bolig med de nyeste trends indenfor gardiner.

Blå lamelgardiner

Få besøg af din lokale gardinbus

Udfyld formularen med navn, postnummer, e-mail og telefonnummer, så kontakter vi dig indenfor 24 timer 🙂

Ring mig op

Skippers Gardiner

 Dybdalen 5
8960 Randers SØ

 

+45 70602425

info@skippersgardiner.dk

CVR: 43046934

Sociale medier